Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mererobust.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6043
Forstå dit nervesystem – Polyvagal teori i hverdagen start efterår 2023 | Mere Robust

Forstå dit nervesystem – Polyvagal teori i hverdagen start efterår 2023

2,500.00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

FORSTÅ DIT NERVESYSTEM – Polyvagal teori i hverdagen

 Hvad sker der når vi begynder at se os selv og verden gennem det autonome nervesystem briller?

Vi laver et læringsforløb over 8 gange i efteråret 2023 og starten af 2024, hvor vi hver gang fokuserer på forskellige elementer af den Polyvagale teori og hvad den gør ved vores evne til at være regulerede mennesker, som kan være i kontakt med andre.

Læringsforløbet strækker sig over 8 tirsdage fra kl. 18.30-20.30. I løbet af de 8 gange vil du få større forståelse af og dit eget nervesystem og få større forståelse af, hvorfor du reagerer, som du gør. Du vil få redskaber til at mindske dit eget stressniveau og kunne være i bedre kontakt med både dig selv og andre.

Efter vores 8 læringsgange skulle du meget gerne være i stand til at:

  • Forstå dit eget nervesystem og dine reaktioner
  • Kende dine triggere og TRYGknapper
  • Bevæge dig fra overvældet til reguleret
  • Genkende forskellige forsvarsreaktioner hos dig selv og andre
  • Kunne se hvordan forskellige følelser hænger sammen med nervesystemets tilstand
  • Kende forskellige teknikker til at fordybe din regulering yderligere
  • Bruge viden, bevidsthed og redskaber til at ændre nogle af dine mønstre
  • Have dybere forståelse af den Polyvagale teori

Der vil være fokus på dine egne ressourcer, og hvordan du kan bruge dem til at håndtere konfliktfyldte eller overvældende situationer. Vi vil arbejde med både mentale, følelsesmæssige og ikke mindst kropslige ressourcer.

Der vil være konkrete øvelser, erfaringsudveksling, gruppearbejde og teori om hjernen, nervesystemet, traumer og kommunikation.

De konkrete redskaber, du får på læringsforløbet, vil du kunne bruge både privat og på arbejdet.

Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv.

Undervisningen foregår på zoom og bliver optaget. Optagelsen kommer til at ligge på en undervisningsplatform, så hvis du bliver forhindret en gang, kan du se undervisningen der. Her kommer også til at ligge de slides vi bruger og de fokuspunkter du får fra læringsgang til læringsgang.

Du får et læringsbevis, når du har gennemført forløbet.

De 8 tirsdage er: 14/11, 28/11, 12/12, 9/1, 23/1, 6/2, 20/2 og 5/3.

Pris: 2500 kr. 

Jeg glæder mig meget til forløbet sammen med dig.

Kærlig hilsen

Carsten

 

Her kan du læse en midtvejsevaluering fra børnefaglig medarbejder Heidi Juhl, som er med i det læringsforløb, som er i gang lige nu:

Da vi startede op på “Forstå dit nervesystem – polyvagal teori i hverdagen” blev vi spurgt om vores forventninger til læringsforløbet. Det var et svært spørgsmål for jeg vidste det ikke. Det eneste jeg kunne komme i tanke om, var at lære mig selv bedre at kende. 

Nu halvvejs inde i forløbet har jeg fået indfriet mine forventninger og mere til.
Jeg er blevet klogere på mig selv på flere måder. Jeg har fået indsigt i mine reaktionsmønstre på egen adfærd men også mine reaktionsmønstre på andres adfærd. En indsigt som er vild spændende, interessant, lærerig, og brugbar i min hverdag, når jeg er sammen med andre mennesker eller alene. Men jeg har også fået en viden om, hvordan jeg kan hjælpe mig selv, når mine reaktionsmønstre ikke er så hensigtsmæssige.

Jeg synes, at jeg har fået en gave, ved at deltage i læringsforløbet. Det handler om mig og mit nervesystem. Hvor tit får man en mulighed for at nørde i ens egne følelser på en guidede, respektfuld og ordentligt måde. 

Så jeg glæder mig til, de sidste 4 gange, hvor jeg skal blive endnu klogere på mig selv”.