REGRESSIONSTERAPI

Ubearbejdede hændelser sidder ofte og gnaver som torne, de hindrer livsenergien i at flyde frit.

REGRESSIONS
TERAPI

Ubearbejdede hændelser sidder ofte og gnaver som torne, de hindrer livsenergien i at flyde frit.

Hvordan terapien udføres

Hvordan 
terapien
udføres

Under terapien ligger du på en briks (fuldt påklædt) med et tæppe over. Du er stort set på et bevidsthedsniveau, som svarer til det man oplever ved meditation eller lige før man falder i søvn, kaldet  ”alfaniveau”.

Der vil under hele terapien blive brugt Reiki. Reiki er en universel livsenergi, som vil medvirke til, at terapien er kærlig, hensynsfuld, dybtgående, virkningsfuld og indsigtsfuld, hvilket vil resultere i, at du vil komme til at forstå dig selv og andre mennesker på en helt anden måde end før, og få mulighed for at lære dig selv at kende på et dybere plan.

Terapien vil sætte dig i stand til at få kontakt med din indre styrke, så du bliver i stand til, at være dig selv og give udtryk for dig selv i verden og leve det liv du er bestemt til at leve.

Erfaringer med regressionsterapi

“Lige et par ord om hvordan jeg har oplevet de to gange regressionsterapi:”

“Første gang havde jeg nok en del fokus på selve metoden, og på min nysgerighed omkring det. Jeg syntes vi fik talt os frem til en god “problemstilling” at tage udgangspunkt i. Selve healingen, mens jeg lå på briksen, var meget afslappende – du virkede meget rolig, og det smitter. Jeg oplevede at processen…”

“Mine varmeste anbefalinger til Carsten som terapeut og regressionsterapi som terapiform”

“For ca. et halvt år siden begyndte jeg i regressionsterapi hos Carsten, og det er en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv. Jeg vil varmt anbefale det til alle. For mit vedkommende har det betydet, at mit liv ikke længere er styret af…”

Bliv kontaktet

Ønsker du en tid eller vil du vide mere om regressionsterapi er du velkommen til at kontakte mig på mail eller mobil.

KONTAKT

Carsten Møller
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
22 41 88 14
carsten@mererobust.dk

Dorte Fritzbøger
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
93 94 99 19
dorte@mererobust.dk

CVR: 35941630