Erfaringer 1

ANDEN GANG kendte jeg jo metoden, og det betød at jeg kunne slappe endnu mere af. Det betød også at jeg ikke på forhånd havde nogen ide om hvad “problemstillingen” skulle være.

Problemstillingen med at tage fat i hvorfor jeg kan føle mig så vred og uretfærdigt behandlet, har været rigtig god at arbejde med. Jeg var denne gang endnu mere afslappet da jeg lå på briksen, men som du også kunne mærke undervejs, fik jeg virkelig noget at arbejde med.

Jeg følte at jeg var så meget inde i mig selv, at jeg havde brug for at få stillet spørgsmålende flere gange, for rigtigt at registrere dem. På det tidspunkt hvor jeg kæmpede med at få den blå/hvide farve til at opløse den røde, kunne jeg mærke hvordan jeg blev varm og fik en smule hovedpine – men så pludselig lykkedes det bare – og det virkede “syret”, og som en lettelse. Den oplevelse af hvor svært det var at opløse den røde farve, har gjort mig meget bevidst om hvor dybt den følelse af vrede/uretfærdighed ligger, og som vi talte om, så er der helt klart flere lag der skal skrældes af.

Her anden gang var det ikke så klart et “færdigt” billede som første gang, men det føles som en lettelse at være klar over at vreden/uretfærdigheden kommer inde fra/ligger i mig, og ikke er noget udefrakommende. Det giver mig en god ro, at vide at jeg selv kan arbejde videre med de følelser.

 

Omkring vores snak om at prøve at tegne de billeder jeg har fået frem, så kan jeg mærke at det har jeg meget lyst til – så når jeg en dag har tiden og inspirationen, så finder jeg blyanten frem. Jeg ser billederne klart for mig, så det er bare at prøve at få dem på papir.

 

Det var lige nogle tanker omkring hvad jeg ind til nu har oplevet omkring det at blive healet hos dig. Jeg ser frem til fortsættelsen

KONTAKT

Carsten Møller
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
22 41 88 14
carsten@mererobust.dk

Dorte Fritzbøger
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
93 94 99 19
dorte@mererobust.dk

CVR: 35941630