Læringsforløb Fagligt Fyrtårn i Følelser med FACE:IT mandag eftermiddage

2,500.00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Bliv Fagligt Fyrtårn  i Føleser med FACE:IT

Når du tilmelder dig med navn og adresse, så sender vi et FACE:IT til dig, som du skal bruge i læringsforløbet. Hvis du ønsker en anden farve end gul, så skriv dit farveønske i ordrebemærkninger. Vi mødes online den 18. januar og her bliver du introduceret til FACE:IT, emotionel spejling og teori om følelser. I de efterfølgende uger vil du kunne afprøve FACE:IT og samle erfaringer til vi mødes igen.

Anden gang vi mødes, vil du blive yderligere klædt på både praktiske og teoretisk til at arbejde med følelser med FACE:IT og producere egne små film enten selv eller sammen med børn. Tre uger senere mødes vi igen online til erfaringsopsamling og hvordan du videre kan arbejde med FACE:IT i din dagligdag. Vi mødes 4. og sidste gang den 15. marts, hvor der vil være yderligere fordybelse og om hvordan man kan arbejde med bl.a. sorg.  

Tidspunkt: 4 mandage: 18. januar, 1. og 22. februar samt 15. marts. Alle dage fra 13.00-15.30 på Zoom.

 Undervisningen bliver optaget, så skulle du være forhindret en gang eller have brug for at få noget repeteret kan du gøre det i replay. Vi opretter en lukket Facebook gruppe til erfaringsudveksling, inspiration og sparring. Hvis det bøvler eller du er usikker på online møder, så hjælper vi gerne.

 Pris: Læringsforløbet på 10 timer koster kr. 2000 plus moms og er inkl. et FACE:IT. Du får tilsendt link før første gang. 

Efter gennemført forløb får du et læringsbevis.

 Målgruppe: lærere i indskoling og mellemtrin, pædagoger, AKT-lærere, lærere og pædagoger i specialtilbud, lærere i modtagelsesklasser, ansatte i PPR, familiebehandlere, sundhedsplejersker, socialrådgivere, psykologer og terapeuter, ergo og fysioterapeuter – alle som arbejder med børn.

Hør familievejleder, Gitte Jensen fortælle om forløbet her: https://www.youtube.com/watch?v=P7IqGSYFoe4&t=23s

Hør specialklasselærer, Susie Nielsen fortælle om forløbet her: https://www.youtube.com/watch?v=lTKAdTtVaGI&t=39s

 Se mere om FACE:IT på www.facebook.com/faceitbo samt www.mererobust.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læringsforløb Fagligt Fyrtårn i Følelser med FACE:IT mandag eftermiddage”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *