Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mererobust.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6043
Læringsforløb Fagligt Fyrtårn i Følelser med FACE:IT torsdag formiddag (skriv hvilken farve du ønsker) | Mere Robust

Læringsforløb Fagligt Fyrtårn i Følelser med FACE:IT torsdag formiddag (skriv hvilken farve du ønsker)

2,500.00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Bliv Fagligt Fyrtårn  i Føleser med FACE:IT

Når du tilmelder dig med navn og adresse, så sender vi et FACE:IT til dig, som du skal bruge i læringsforløbet. Hvis du ønsker en anden farve end gul, så skriv dit farveønske i ordrebemærkninger. Vi mødes online den 25. februar og her bliver du introduceret til FACE:IT, emotionel spejling og teori om følelser. I de efterfølgende uger vil du kunne afprøve FACE:IT og samle erfaringer til vi mødes igen.

Anden gang vi mødes, vil du blive yderligere klædt på både praktiske og teoretisk til at arbejde med følelser med FACE:IT og producere egne små film enten selv eller sammen med børn. Tre uger senere mødes vi igen online til erfaringsopsamling og hvordan du videre kan arbejde med FACE:IT i din dagligdag. Vi mødes 4. og sidste gang den 3. juni, hvor der vil være yderligere fordybelse og om hvordan man kan arbejde med bl.a. sorg.  

Tidspunkt: 4 torsdage: 25. februar, 25. marts, 22. april og 3. juni.  Alle dage fra 9-11.30 på Zoom.

 Undervisningen bliver optaget, så skulle du være forhindret en gang eller have brug for at få noget repeteret kan du gøre det i replay. Vi opretter en lukket Facebook gruppe til erfaringsudveksling, inspiration og sparring. Hvis det bøvler eller du er usikker på online møder, så hjælper vi gerne.

 Pris: Læringsforløbet på 10 timer koster kr. 2000 plus moms og er inkl. et FACE:IT. Du får tilsendt link før første gang. 

Efter gennemført forløb får du et læringsbevis.

 Målgruppe: lærere i indskoling og mellemtrin, pædagoger, AKT-lærere, lærere og pædagoger i specialtilbud, lærere i modtagelsesklasser, ansatte i PPR, familiebehandlere, sundhedsplejersker, socialrådgivere, psykologer og terapeuter, ergo og fysioterapeuter – alle som arbejder med børn.

Hør familievejleder, Gitte Jensen fortælle om forløbet her: https://www.youtube.com/watch?v=P7IqGSYFoe4&t=23s

Hør specialklasselærer, Susie Nielsen fortælle om forløbet her: https://www.youtube.com/watch?v=lTKAdTtVaGI&t=39s

 Se mere om FACE:IT på www.facebook.com/faceitbo samt www.mererobust.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læringsforløb Fagligt Fyrtårn i Følelser med FACE:IT torsdag formiddag (skriv hvilken farve du ønsker)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *