Åben online supervision efterår 2021 dagtimer – Børn og traumer

1,300.00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Åben supervision betyder, at der ikke er etableret en fast gruppe; man tilmelder sig blot den dag, man kunne være interesseret i, og man binder sig ikke til et forløb. Til supervisionen kan man have sager med, eller et tema, og man behøver ikke at have en sag på. Supervision styrker samarbejde og kommunikation, udvikler faglighed og arbejdstrivsel samt forebygger stress og udbrændthed. Supervision skal til for at:

  • Højne kvaliteten i det daglige arbejde.
  • Blive bevidst om egne “blinde pletter” i forhold til en problematik, en sag eller et dilemma.
  • Forberede sig på en vanskelig samtale.
  • Blive bevidst om egen rolle i en sag/relation.
  • Få overblik – og komme videre.
  • Reflektere.
  • Fordybe sig.
  • Undre sig.

Supervisionen gennemføres ved mindst 2 deltagere. Tider: 14. oktober og 6. december. Skriv hvilken dag du ønsker i noten. Tilmelding senest 14 dage før den ønskede dato. 

Deltagere: Tidsrum
Ved 7-8 deltagere: Kl. 10.00 – 15.00
Ved 5-6 deltagere: Kl. 10.00 – 14.00
Ved 3-4 deltagere: Kl. 10.00 – 13.00
Ved 2 deltagere: Kl. 10.00 – 12.00

Pris: 1300,-   Afbud meldes senest 14 dage før, herefter betales fuld pris. Hvis man har fradrag for moms er prisen 1300 plus moms. Anbefalinger: “Vi har brugt Carsten til supervision i vores klasseteams. Det har bidraget med en åbenhed og nysgerrighed i temaet, hvor Carsten som facilitator har skabt et trygt rum at være i. Carsten er lynhurtig til at opfange, hvor vi har været som team, og har ofte, med sikker hånd, ført os i en god, men helt anden retning end forventet.” “Carsten har været god til at skabe et trygt rum til supervisionen. Han har udfordret mine rutiner og opfattelser, og det har udviklet mig meget.” “supervisionerne: det har været den vildeste luksus, og jeg har i den grad nydt/blevet beriget/tænkt og brugt dem i dem i mit videre arbejde og samtaler med børn/forældre og kollegaer. Min svigermor skrev, efter hendes sidste besøg hos os, til mig, at hun følte sig opløftet, fordi hun var blevet set, hørt og forkælet. Og sådan kan jeg også sige om supervisionerne. Udover at jeg altid har siddet tilbage med den følelse, så kan jeg også se og høre hvor dygtig du er, og at du hver gang har fået skubbet en tanke/udvikling i gang på den blidest tænkelige måde.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Åben online supervision efterår 2021 dagtimer – Børn og traumer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *