SKAL VI OGSÅ LEGE? 

Mandag morgen er det rigtig svært at aflevere Magnus (opdigtet navn). Han vil ikke være i børnehaven. Han vil bare gerne være sammen med sin mor. Han vil hjem. Han græder og klamrer sig til hendes ben. Det er ikke kun om mandagen det er sådan, men i dag er det særligt svært. 

”Jeg har lige en du skal hilse på”, siger pædagogen og viser ham Bo, der er ked af det for han vil ikke afleveres i børnehaven. Drengen fatter interesse for Bo og de går sammen ind i et rum ved siden af. Pædagogen fortæller at Bo ikke vil afleveres for han ved ikke hvad han skal lave i børnehaven. Magnus lytter opmærksomt og pædagogen fortæller med om Bo, som på nogle punkter til forveksling ligner Magnus. 

Magnus ven, Tobias (opdigtet navn), sidder på den anden side af pædagogen og lytter med. Magnus og Tobias snakker om hvad Bo kan lave i børnehaven for at det skal være rart og være der. De foreslår at han kan lege med en af sine venner. Magnus foreslår Tobias at de kan lege sammen ligesom Bo og hans ven. Tobias siger ja, og de går i gang med at lege.

KONTAKT

Carsten Møller
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
22 41 88 14
carsten@mererobust.dk

Dorte Fritzbøger
Torvald Køhlsvej 65
DK-8300 Odder
93 94 99 19
dorte@mererobust.dk

CVR: 35941630